Ця жінка з’ясувала, що дивний “японський шпіц”, за яким вона доглядала цілий рік, виявився білою лисицею

212

Іноді ти думаєш, що дійсно знаєш когось, а потім розумієш, що повністю помилявся щодо нього. Ми всі через це проходили.

Так само іноді ви думаєте, що виховуєте японського шпіца, але потім розумієте, що насправді піклуєтесь про білу лисицю.

Гаразд, можливо, друге трапляється не так часто, але це саме те, що сталося з цією жінкою з Китаю.


Пані Ван придбала прекрасне цуценя японського шпіца в зоомагазині в Китаї та була рада зробити його частиною своєї сім’ї та огорнути любов’ю.

Вона піклувалася про нього майже рік, обожнюючи свого нового пухнастика, але з часом помічала у своєму пухнастому компаньйоні все більше і більше дивних речей.

У віці трьох місяців цуценя почало відмовлятися від собачого корму, його шерсть стала набагато густішою, мордочка загострилася, а хвіст став довшим, ніж у звичайного собаки.


Ще однією дивною деталлю було те, що цуценя ніколи не гавкало.

Пані Ван все це здавалося дуже дивним, але вона ніяк не очікувала дізнатися, що її улюблене цуценя не тільки не японський шпіц, але й не собака взагалі.

Саме відвідувачі парку нарешті підказали пані Ван, що її “японський шпіц” насправді є одомашненою лисицею. Пані Ван помітила, що інші собаки в парку уникають її цуценя, тому вона вирішила відвезти свого улюбленця до зоопарку, щоб з’ясувати, чи мають рацію інші відвідувачі парку.


Пані Ван відвезла свого улюбленця до зоопарку Тайюань, де було підтверджено, що її пухнастик насправді був одомашненою лисицею.

Ця новина розбила серце пані Ван, яка дуже любила своє цуценя, про якого піклувалась майже рік; вона дуже любила його, але знала, що лисиця не буде щасливою, живучи як домашня тварина.

Пані Ван вирішила віддати свою лисицю до зоопарку, щоб подарувати йому краще життя.

Це було важке рішення, але зараз лисиця отримує належний догляд і живе у вольєрі з іншими лисицями, а пані Ван може приходити до неї в гості.

Загалом, це, мабуть, найкращий спосіб, яким могла б закінчитися ця дивна історія.

Ось так, для довідки, виглядає справжній японський шпіц.

Він дійсно трохи схожий на білу лисицю!

Поділіться коментарем