Якого хлопця вам варто чекати, залежно від місяця вашого народження

1054

Січень

Чекайте на хлопця, який зможе йти в ногу з вашою амбітною і працьовитою натурою. Ви відчайдушно прагнете до мети та заслуговуєте не лише на того, хто не злякається того, наскільки ви успішні та цілеспрямовані, але й на того, хто готовий бігти з вами пліч-о-пліч і підтримувати вас у всьому, що вам потрібно.

Лютий

Чекайте на хлопця, який буде терплячим і цікавим до всього, і особливо до вас. Ви досить непередбачувана натура — в одну хвилину ви авантюрна і запальна, а в наступну — тиха і спостережлива. Знайдіть хлопця, який полюбить всі ваші сторони, від світлої до вразливої, і все, що знаходиться між ними.

Березень

Дочекайтеся хлопця, який піклуватиметься про вас так само, як і ви про нього. Ви така чесна, уважна і співчутлива людина, і ви заслуговуєте на хлопця, який тільки захоплюється та обожнює ці якості в вас, а не бачить в них щось, що він може використовувати для своєї власної вигоди. Ви заслуговуєте на того, хто нарешті поставить вас на перше місце, так само, як ви ставите усіх інших перед собою.

Квітень

Дочекайтеся хлопця, який закохається у вашу іскру. Хоча деяких хлопців у минулому могла відштовхнути ваша сильна і незабутня особистість, а також те, що ви не соромитеся відкрито висловлювати свої емоції — ви нарешті заслуговуєте на хлопця, який полюбить вас за ці аспекти вашої особистості та буде достатньо впевненим у собі, щоб не злякатися того, наскільки ви унікальна і надійна.

Травень

Чекайте на хлопця, який може відповідати вашому темпу. Ви цілеспрямовані, віддані своїм пристрастям і дуже мотивовані, і вам потрібен хлопець, який зможе зустрітися з вами на цьому рівні. Вам потрібен хлопець, який хоче, щоб у кожного з вас було своє окреме життя, але який все одно хоче розвивати партнерські стосунки, що підтримують і надихають вас обох.

Червень

Чекайте на хлопця, який готовий бути емоційно відкритим і вразливим. У минулому ваша чутливість і співчуття іноді приводили вас до зломлених людей, про яких ви відчували, що повинні піклуватися. І хоча це нормально — бути з кимось, хто пережив багато труднощів, ваша робота не полягає в тому, щоб когось виправляти. Ви все одно заслуговуєте на те, щоб бути з кимось так само вразливим і люблячим стосовно вас, як і ви стосовно нього.

Липень

Чекайте на хлопця, який просто хоче, щоб ви були собою. У вас настільки відкрита і доброзичлива натура, що ви притягуєте до себе багато людей — як романтичних потенційних партнерів, так і друзів. Вам потрібен (і ви заслуговуєте) хлопець, який достатньо впевнений у собі, щоб не тільки змиритися з тим, що вас люблять і ви привабливі, але й полюбити вас за це ще більше. Будьте з хлопцем, який ніколи не змусить вас відчувати, що ви повинні “знизити тон” тільки для того, щоб він відчував себе більш захищеним.

Серпень

Чекайте на хлопця, який скаже вам те, що вам потрібно почути, а не те, що ви хочете почути. У вас особистість лідера — люди захоплюються вами, слухають вас і дивляться на вас. І хоча ви заслуговуєте на хлопця, який поважає вас і любить вас за вашу силу і самовладання, вам також потрібен той, хто не дозволить вам отримувати все, що ви хочете, і не дасть вам ходити по ньому. Стосунки мають бути рівними, і вам потрібен хлопець, який може підтримати вас, але при цьому не боїться постояти за себе.

Вересень

Чекайте на хлопця, якому сподобається ваша пристрасть до знань, досвіду і зростання. Ви ніколи не хочете припиняти вчитися і заслуговуєте на партнера, який ніколи не захоче припиняти вчитися разом з вами. Хоча ви дуже допитлива і пристрасна людина, у вас є деякі проблеми з емоційним розкриттям, тому вам також потрібен хлопець, який не боїться копати з вами глибше і кидати вам виклик, щоб ви були трохи сміливішими серцем.

Жовтень

Чекайте на хлопця, який ніколи не сприйматиме ваше тепло, доброту і прихильність як належне. У вас так багато любові, яку ви можете віддати, і ви заслуговуєте на хлопця, який завжди цінуватиме вашу доброту і ніколи не намагатиметься нею скористатися. Чекайте на хлопця, який буде таким же ніжним, як і ви, і який додасть у ваше життя тільки радість, а не біль.

Листопад

Чекайте на хлопця, який по-справжньому бачить вас і ніколи не припиняє спроб зрозуміти вас. Ви надзвичайно цілеспрямовані, працьовиті та креативні, але також можете бути дещо тихими та іноді стримуєте себе в групових ситуаціях. Ви заслуговуєте на хлопця, який любить вашу цілеспрямовану сторону, але також постійно працює над тим, щоб дізнатися про вас, пізнати вас і по-справжньому зробити так, щоб ви відчували себе комфортно і близько один з одним.

Грудень

Чекайте на хлопця, який любитиме веселитися з вами. У вас така яскрава і грайлива особистість, і ви заслуговуєте на те, щоб бути з кимось, хто тільки додає до цього, а не забирає. Тож знайдіть хлопця, який цінує ваші дурощі, любить пожартувати з вами та може вести з вами глибоку розмову, але при цьому здатен розсмішити вас щодня.

Поділіться коментарем