М'який сир своїми руками – "Поцілунок Снігової королеви"

2260
М'який сир своїми руками - Поцілунок Снігової королеви

“Поцілунок Снігової королеви” – саме так називається м’який сир, який кожен може зробити своїми руками. Він ніжний, повітряний і ще нереально смачний. І коли його пробуєш, то не можеш повірити – як просто і швидко він готується.

фото https://attuale.ru

Вершковий сир – ідеальна закуска для будь-якого застілля. Він підійде і для швидкого перекусу, і для сніданку. Ось тільки в магазинах ціна такого сиру, м’яко кажучи, кусається. Так чому б не приготувати його вдома?

фото https://clutch.ua

Наша редакція поділиться з тобою рецептом вершкового сиру і розповість, як приготувати його без зайвих витрат. Практично за копійки.

М’який сир “Поцілунок Снігової королеви”

Зазвичай, вершковий сир готується з молока і вершків, але сьогодні ми розповімо тобі про рецепт, де потрібен тільки кефір. Доповнимо смак ароматною зеленню і отримаємо прекрасний домашній делікатес.

Інгредієнти

  • 0,5 л кефіру будь-якої жирності
  • кріп
  • часник
  • сіль

Рецепт

Для початку тобі потрібно заморозити кефір в невеликій ємності. Після цього виклади заморожений кефір на складену в 2-3 шари марлю. Зроби мішечок, зав’яжи і підвісь над ємністю, в яку буде стікати сироватка. Залиш на 12 годин.

фото https://cs10.pikabu.ru

Твій сир практично готовий. Тепер потрібно приготувати суміш із зелені. В окрему ємність видави часник (за смаком), подрібни зелень, додай сіль. Все це ретельно перемішай.

фото https://i.pinimg.com

З сиру сформуй своєрідну ковбаску і щедро обсип її сумішшю з зелені. Щільно оберни сир харчовою плівкою і постав до холодильника на кілька годин. Ось тепер вершковий сир готовий.

фото https://zira.uz

Обов’язково приготуй ніжний і ситний м’який сир своїми руками. “Поцілунок Снігової королеви” – це ж найпрекрасніша швидка закуска. З 0,5 л кефіру виходить приблизно 200 г сиру, а цього вистачить навіть для великої родини.

фото https://prismafinland.ru

Тепер можна буде насолодитися чарівним смаком вершкового сиру, не витрачаючи при цьому великих грошей. Додай улюблені спеції, експериментуй зі смаком і дивуй своїх рідних. Приємного апетиту!

Поділіться коментарем