Якщо сниться вагітність — вночі приходять відповіді на важливі питання

12857
Якщо сниться вагітність — вночі приходять відповіді на важливі питання

Якщо сниться вагітність, то варто звернути увагу на цей знак. Адже, саме вночі приходять відповіді на важливі питання, що турбують нас в реальному житті. Розтлумачити наші сни й зняти завісу невідомості нам здавна допомагають сонники. Тому у цьому матеріалі пропонуємо найпоширеніші тлумачення того, коли сниться вагітність.

фото https://attuale.ru

За сонником Міллера

Для жінки бачити уві сні, що вона вагітна, означає, що вона буде нещасна зі своїм чоловіком. А діти її будуть непривабливі. Для дівчини подібний сон обіцяє ганьбу і напасті. Якщо ж жінка, яка бачить цей сон, і справді вагітна, то такий сон послужить прогнозом її успішних родів і швидкого відновлення сил.

До чого сниться вагітність

фото http://mystway.ru

Якщо сниться вагітність за сонником Цвєткова

Обман (для дівчини); гордість, радість (для жінки); будувати плани (для чоловіка); бачити вагітну — неприємності; якщо народила (для дівчини) – веселе життя; прикрість матері; для чоловіка народити — завершення справ; сина — швидкий прибуток, виграш; дівчинку — нові несподівані стосунки на щастя.

Побачити уві сні вагітність за сонником Лоффа

Вагітність потрапляє у ваші сни двома основними способами. Перший — це сни про себе, в період вагітності. Другий — ваша реальна вагітність є “подією, яка підштовхує” і задає певний його зміст. Будь-яка людина може завагітніти в сновидінні: така можливість не обмежена ні статевими, ні віковими перешкодами.

фото https://tolksnov.ru

Взагалі кажучи, вагітність служить символом творчості, статевої зрілості або багатства. Проте існує безліч ситуацій, які вимагають додаткового тлумачення. Якщо ви — молода жінка, що мріє про вагітність, водночас не має реального наміру завагітніти. То такий сон може вказувати на перебування у стадії первинного переходу до нової стадії самоаналізу. Одним з архетипів за Юнгом є архетип батька, що переважає інстинкту збереження роду.

Бачити себе залученим в діяльність в такому положенні. Це означає спостерігати свій вихід зі стадії дитини й перехід на дорослий рівень. Якщо ви активні в сексуальному сенсі, але не маєте намірів завагітніти. То такий сон може бути гармонійним супроводом вашого місячного циклу. У зв’язку з таким сном можуть виникнути тривоги, які вимагають осмислення і рішення.

фото http://detky.com

Чоловік, який уві сні бачить себе вагітним, часто знаходиться в ситуації, коли його мужність або участь у відтворенні людства опиняється під знаком питання. Такі сумніви часто спадають на думку чоловікам, які бачать себе менш активними в цьому плані, ніж вони хотіли б. Сон виступає компенсацією, підкреслюючи творчі сторони їхньої особистості. Вагітні чоловіки народжують не лише дітей, але і те, що якимось чином виправдовує їхню місію у цьому світі.

Факт вагітності в реальному житті може спричинити різноманітні події в сновидіннях. За своїм характером, ці події можуть бути будь-якими: від найжорстокіших до сміховинних. Це не дивно. Оскільки в реальному житті вагітність служить джерелом цілого спектру відчуттів — від хвилювання до ейфорії.

Сни про невірність або смерть партнера часто виникають, як реакція у відповідь на почуття незахищеності. Або періодичності й характері сексуальних стосунків в період вагітності. Сни про хронічні проблеми зі здоров’ям і дефекти дитини належать до категорії негативного волевиявлення. А також це результат хвилювання, що випробовується жінками в такому положенні. Сни про безліч пологів і повторні вагітності є найскладнішими. Іноді на певній стадії вагітність пригнічує жінку.

Це — наслідок побоювань з приводу здатності належним чином впоратися з роллю матері. Множинні вагітності можуть бути візуальним відбитком цих страхів.

Якщо сниться вагітність

фото http://lady1.net

За сонником Фрейда

Якщо жінці приснилося, що вона вагітна, значить, в реальному житті ця подія теж не забариться. Для чоловіка вагітність, що приснилася, означає, що він хотів би мати дитину від своєї партнерки.

Побачити уві сні народження

фото https://mysonnik.com

За сонником Лоффа

Народження — це сакральна подія, яка має ритуальне значення в усіх культурах світу. І не дивно, що воно тісно пов’язане з одним з архетипів Юнга. “Я, яке дає життя іншому”.

У цьому сенсі народження не зводиться до чисто біологічного акту. Воно припускає появу додаткових граней особи або пізнання себе в реальному житті. Як вважав Фрейд, сни, в яких ви повертаєтеся до маленької кімнати або печери, символізують утробу матері. Вони можуть висловлювати ваше приховане бажання повернутися до матері. Щоб вона вас нагодувала, щоб сховала у важкій ситуації під її крило. Оскільки усі ми колись народилися, у кожного склалася про цю подію якась думка.

Життя для нас — це щасливе позитивне або нещасливе негативне буття. У будь-якому випадку, наше відношення до життя накладає свій відбиток на сновидіння про народження. Яким видається сплячому народження? Жінці може снитися такий сон або тому, що вона цього сильно бажає, або, навпаки, сильно боїться. В даному випадку велику роль грає медичний, соціальний і сексуальний чинники.

Можливо, є які-небудь морально-релігійні або медичні свідчення, згідно з якими вагітність для жінки є бажаною або, навпаки, небезпечною. Порівняємо два приклади: молода сексуально активна жінка пригнічує свої бажання з морально-релігійних міркувань, і жінка, яка хоче, але не може завагітніти. В цьому випадку причиною пологів — або їх відсутності — може стати вчинок, що викликав відчуття провини.

Жінки, яким сняться пологи зі сприятливим результатом, затверджують не лише факт народження, але і свій архетип жінки. Вони відповідають вимогам своєї статі й здатні виконати функцію дітородіння, традиційно властиву жіночому роду. Побоюючись здатися дискримінатором, хочу все ж відмітити той факт, що певною мірою усі ми сприймаємо і чоловіків, і жінок як представників різних статей з їхніми сильними й слабкими сторонами й потенційно різними можливостями. Це якраз і робить архетип архетипом.

Народження

фото https://i.ytimg.com

За Аюрведичним сонником

Якщо не заміжній жінці сниться, що вона народила дитину, то це свідчить про неминучу розбещеність. Заміжній дівчині такий сон пророкує успішні пологи.

Приснилося народженнявночі приходять відповіді на важливі питання

За сонником Міллера

Якщо вам сниться, що у вас народжується дитя. Цей сон провіщає щасливе поліпшення ваших життєвих обставин, і, можливо, що вас дійсно чекає поява на світ прекрасної дитини.

Молода особа ще до весілля бачить сон про народження немовляти. Сон попереджає її про необхідність дбайливого відношення до своєї репутації й охорони своєї гідності. Сон може провіщати радісні вісті, отримання спадку.

До чого сниться живіт

фото http://v.img.com.ua

За сонником Цвєткова

Товстий — прибуток; запалий — хвилювання, тривоги; біль в животі — до здоров’я, добробут; бачиш, як підтягується — до звільнення; поповнів — до багатства (чи не тому багаті, як правило, товсті люди); схуднув — до бідності або (для бідних і в тривогах) до позбавлення від неприємностей.

Приснився аборт

За сонником Міллера

Жінка бачить уві сні, що вона погоджується на аборт. Цей сон є застереженням: очевидно, вона збирається зробити щось таке, що спричинить неприємності.

Буває, що така операція сниться лікареві. Цей сон попереджає його про зневагу до своїх професійних обов’язків.

фото https://bewoman.club

Якщо сниться вагітність — варто заглянути до сонника, який допоможе розтлумачити значення сну. Адже, багато хто говорить, що саме вночі приходять відповіді на важливі питання, попереджають і застерігають від помилок в реальному житті.

Поділіться коментарем