З чого зроблений кіт. Ну дуже смішно про домашніх нахаб

891
З чого зроблений кіт. Ну дуже смішно про домашніх нахаб

Ніколи не замислювалися над питанням з чого зроблений кіт. Ну дуже смішно про домашніх нахаб розповідає досвідчений котолюбець. Ті, у кого є ніжний звір на ім’я “кіт”, пристрасно полюбляют своїх вихованців.  Це зрозуміло, адже котиків дуже складно не любити. У такої поведінки є об’єктивні причини.

фото pikabu.ru

Кіт влаштований дуже просто.  На голові у нього вуха, в пузі шлунок, на лапах кігті, на носі біла пляма, а закінчується кіт хвостом.  Ще у кота є правила, і вони прості і праведні, як закопаний в його котячий лоток список питань до екзаменів.

Коту ніколи не нудно

фото pinimg.com

Коли в кота заводиться нудьга, кіт йде спати.  Коли він прокидається, в ньому вже немає нудьги, а заодно і їжі.  Тому кіт йде їсти. А потім розносити кухню. Власне, цю кухню він розносить вже п’ять чи шість років разом з коридором, знає поперек, вздовж, вглиб і на запах, але все ще не втратив смак до життя. 

Він спостерігає за всім, що відбувається, як ніби це вперше. Він грається, імпровізує, дивиться. Це допомагає йому шкодить і вчитися. Він навіть навчився на рахунок “раз” подавати праву лапу, а на “два” другу, причому на “раз-раз” буде подана два рази права. А також вам запропонують скепсис зі знижкою, за оптовими цінами.

Кіт ніколи не ниє

фото a.d-cd.net

Тобто, якщо кіт ниє, він хоче або жерти, або писати, або любові і ласки, або всього відразу.  Задовольнити бажання кота дуже просто. Взяти і задовольнити. Він вам скаже спасибі тим, що заткне пискавку і буде знову прикрашати приміщення.  Кіт не виносить мозок, він точно знає, чого хоче від життя.

Правда, іноді він хоче дивного, але валер’янку всю випиває бабуся, тому це лише мрії, і нити все одно нема про що.  До уваги хозяїв: звуки в соль-мажор, що видаються котом під час налаштування гітари, є сигналом вбудованого в кота тюнера для калібрування хазяйських нервів, а ніяк не ниттям про жахи акустичних тортур.

Якщо Кіт хоче ласки, він поверне сторицею

фото medmafia.ru

Кіт приходить мурчать.  Йому пофіг, що хтось п’є чай, пише в ночі статтю або фарбує тонку роботу лаком.  Кіт бажає любові. Прямо щас. Негайно. Можна спершу за вушком і у хвоста. Кіт візьме лапи, вуса, вуха, мурчальнік і буде любити до перемоги, поки йому не здадуться.  Кіт радіє. Він власне хоче, щоб йому відповіли. У нього багато. Його розпирає. Йому треба поділитися, а то йому здається несправедливим, що його витріщає, а інших – ні.

Коту не соромно

фото blogspot.com

Ніколи.  На відміну від людей, кіт знає, що свій зад треба залишати в минулому.  Тобто, своє минуле залишати позаду. Бажано, добре закопавши. Йому не соромно за хвіст в гуртку з кавою, за шерсть на новому пальто, тупкі на килимі, зассяті тапки, биті гуртки, рибу з відрізаним шматком, риганина на ноутбуці і подрани меблі.  Йому добре, він – кіт, він так живе, вам можна змиритися з цим або жити в місці де немає кота. Опір безглуздий.

Кіт суверенний… Що, дуже смішно?

фото n-w.tv

Спробуйте дістати кота з-під дивана.  У вас немає прав втручатися на територію його держави.  Держава кота – це будь-яке місце, де кіт, плюс-мінус сантиметрів тридцять.  Проти вас будуть висунуті збройні кігті і зуби, бойової мяв і палаючі баньки з темряви. 

Не треба робити з котом то, що коту незрозуміло, нецікаво і несмачно: кіт насильство не любить, але застосовує в режимі алаверди.  Ви йому таблетку, він вам царапкой – взаємовигідний товарообмін. Будете лізти зі своїм статутом – підхопите.

З чого зроблений кіт? Кіт – чоловік

фото blogspot.com

Це означає, що він розвалить своє господарство прямо перед вашим носом і буде його драїти.  Потім, начистив інструмент до блиску, він заплигне на вашу руку з боку ліктя, і почне розмножуватися.  В голові у кота ні слова про генетику, тому лікоть в леопардовому халаті – це чудовий ДНК. Без леопардового халата враховується тільки волохата чоловіча кінцівка. 

Голена не котить, пробували – чуприна віддалено нагадує коту те, що має бути самкою кота. Те, що з іншого боку руки прироблений дорослий чоловік 59 років від роду, кота не бентежить.  Він ліберально ставиться до всього, і в його голові 70% корисної площі займають вуха і рот, а не думки про те, чому не можна робити те, що він робить з рукою, ще й чоловічою.

Дуже смішно? А кіт сказав – кіт зробив

фото mycdn.me

Битий тапком кіт вкусить вас за ногу один раз.  І відвалить. Він вважає, що простіше один раз вкусити, ніж три дні дутися під шафою.  Під шафою пильно і нічого не дають, крім старих, вже пожувати джутових мишей. А зовні шафи цікаво.

Кіт чудовий

І ще кіт прозорий.  Якщо ви не бачите через кота телевізор, це ваші проблеми.  Навіщо ви дивитеся телевізор, коли у вас є кіт? Дивіться на кота.  Спілкуйтеся з ним. Цінуйте аналогове спілкування, вуса вам в око!

Кіт пухнастий і м’який

фото twizz.ru

Якщо, звичайно, не брати його з того кінця, з якого він кусається, і не ображати.  Усередині кота доброта, шалілкі, котячий корм, мурчалка, стук серця, трохи гівна і пристрій для писку.  Ще в кота є чакри, але якщо ви його запитаєте, що це таке, він на вас буде все життя дивитися, як на бантик на ниточці. 

Зверху кота покривають розчулення і обожнювання, тому він неперевершений: його смугасте хутро і суттєва котяча харизма краще будь-якого обладунку блокують весь негатив супротивника, змушуючи мучитися від каяття, як же вийшло гніватися на таку Няшечку.

фото fotokto.ru

І той, у кого вдома живе такий пан підтвердить: ось с чого з чого зроблений кіт. І таких історій про домашніх нахаб можна розповісти тисячу. “Ну дуже смішно”, – скажете ви. Але ж це правда. Як думаєте?

Поділіться коментарем