Плюшеві французькі кролики — фото і відео для тих, хто зажурився

495
Плюшеві французькі кролики — фото і відео для тих, хто зажурився

Плюшеві французькі кролики — це суцільна милота і мімішність, як нині модно говорити. Ці фото і відео для тих, хто зажурився. Вони однозначно піднімуть настрій і змусять посміхнутися. Адже, ніхто не зможе стримати своїх емоцій навіть при одному погляді на ці пухнасті вуха. Вони просто приголомшливі!

фото duck.show

Юфелі Герберт почав розводити цих чарівних створінь ще з 2010 року, на своїй фермі у Франції. Тоді він був ще зовсім юним, і це було лише захоплення. А зараз — це відомий всьому світу фермер, який вирощує французьких пухнастиків. Крім того, ця порода — особлива і шанована у світі. Для її селекції потрібні неабиякі знання та досвід.

фото duck.show

Зокрема, існують ангорські кролики, які мають офіційну назву “англійський ангорський кролик”. Але фермер обрав взагалі примхливу й екзотичну породу — карликову.

Це суцільний клубок вовни та максимум чарівності!

фото googleusercontent.com

Юфелі говорить, що кролики — це його родина. Він займається ними весь час, який має. Для нього — цінне кожне кроленя, що з’явилося на світ на його фермі. Його захоплення вже переросло у бізнес. Попит на цих вухатих кроликів — просто величезний. Покупці буквально в черзі чекають роками, щоб купити таке кроленя. Такі вже вони рідкісні та цінуються за свою красу та чарівність.

Звісно, що для страви ці кролики не підходять. Їхнє покликання — дарувати радість і стати другом людині. Просто, як друг — кіт чи собака, але такий чарівний, що не можна відвести очей.  Саме за це вони й ціняться.

Адже, це справжні м’які живі іграшки!

фото stroy-podskazka.ru

Проте, про цю красу кроликів теж треба подбати. Щоб вони мали таке хутро, їх кілька разів на рік треба підстригати. Саме тоді шерсть так збивається, що кролики сході на клубочки. Крім того, малечу кроликів треба ще й викупувати та вичесувати.  Проте, фермеру така робота якраз до душі.

Ще ж і надто, думаю, що багато хто згодився працювати з цими кроленятами для свого задоволення. Навіть безкоштовно. Бо плюшеві французькі кролики — це просто заряд позитивної енергії для тих, хто на них тільки погляне. Ось фото і відео для тих, хто зажурився, переконайтеся самі!

Поділіться коментарем