Шикарні серіали, які дивишся на одному диханні

4244
Шикарні серіали, які дивишся на одному диханні

Кожній людині просто життєво необхідні хороші емоції. Цьому чимало допомагають шикарні серіали, зняті справжніми знавцями людських душ, які дивишся на одному диханні. Кілька таких серіалів ми хочемо порадити для підняття життєвого тонусу.

«Дивна місіс Мейзел», 2017 рік

фото www.film.ru/sites/default/files/images/Mrs-Maisel-Season-3-Cast.jpg

Що бажає чоловік, який має все? Виявляється, такий чоловік може пристрасно мріяти стати знаменитим коміком. Що хоче жінка, яка має все та ще й чоловіка на додачу? Вона бажає, щоб збулися мрії чоловіка і намагається стати ідеальною дружиною.

Становище ускладнюється тим, що у чоловіка взагалі немає таланту коміка. Від відчаю він краде чужі жарти та спить зі своєю секретаркою. У підсумку, він іде до неї від своєї ідеальної дружини.

Ідеальна дружина з горя напивається, йде в той клуб, в якому зазнав невдачі її чоловік і зриває там шалені овації. Те, про що мріяв її чоловік — талант, визнання, скажений успіх — є у неї. Хоча вона про це не просила. Однак на дворі 1958-й рік, жінкам місце на кухні, а не на сцені та багаті шановні батьки категорично проти.

“Корона” 2016 рік

фото i.ytimg.com/vi/WttjFJtBegI/maxresdefault.jpg

Історико-біографічний серіал про правління Єлизавети Другої. Події починаються з 1947 року. Британія разом з союзниками здобула перемогу над фашизмом. Країна поступово повертається до мирного життя, а в Букінгемському палаці готуються до весілля юної принцеси Єлизавети та принца Філіпа. Через чотири року король Георг VI вмирає – і незабаром на трон повинна зійти її дочка.

Політичні інтриги, в яких важливу роль відіграє прем’єр-міністр Вінстон Черчилль, щільно обплутали резиденцію англійських правителів. Новій королеві належить навчитися відстоювати свою думку, приймати рішення, від яких залежить майбутнє країни, та вправно лавірувати серед палацових скандалів. Однак важко гордо носити британську корону, коли немає підтримки рідних людей.

«Велика маленька брехня», 2017 рік

фото blog.amediateka.ru/wp-content/uploads/2019/01/%D0%9A%D0%B8%D0%B4%D0%BC%D0%B0%D0%BD-%D0%B8-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%8B.jpg

Кожна жінка має таємницю. Іноді, це таємниця безневинна і приховує щось незначне. Іноді жінці доводиться приховувати пекло, яке твориться в її житті. Але жінки, навіть ті, які мають страшну таємницю, продовжують жити своїм життям. Працювати, стежити за домом, водити своїх дітей в садок.

Але лише тоді, коли в місті відбувається вбивство, всі таємниці починають лопатися, як мильні бульбашки. І, щоб не зійти з розуму, жінкам доводиться об’єднуватися та допомагати одна одної. А також вести своє власне розслідування.

«Добрий доктор», 2017 рік

фото s7.stc.all.kpcdn.net/putevoditel/serialy/wp-content/uploads/2019/07/2-131.jpg

Абсолютно фантастична історія про велике кохання до своєї справи та прихильності до професії. Кожна нова серія медичної драми розповідає глядачам про молоду людину, яка з самого дитинства мріяла бути лікарем.

Завдяки своїм старанням вона подолала величезний конкурс і стала одним з кращих на курсі. Тепер він хірург з великою кількістю вдячних пацієнтів. Але мало хто знає про те, що він страждає на синдром саванта. Завдяки своїй рідкісної хвороби, молодий чоловік досить часто відчуває переживання своїх пацієнтів, знаходить з ними точки дотику і щиро допомагає вилікуватися.

«Моцарт в джунглях», 2014 рік

фото img.thedailybeast.com/image/upload/v1492190291/articles/2014/12/23/mozart-in-the-jungle-inside-amazon-s-brave-new-world-of-sex-drugs-and-classical-music/141222-fallon-mozart2-embed_lnkto3.jpg

Блер Тіндалл, яка є відомою у світі музиканткою, одного разу вирішила відчинити таємницю справжнього життя музикантів, які грають класику. Це тільки здається, що у таких музикантів все нудно та добре. Проте Блер Тіндалл розвіяла цей міф. Ці музиканти також живуть у світі жорстокої конкуренції, іноді занурюючись у вір наркотиків та розпусти.

У центрі подій – дівчина Хейлі, яка грає на гобої. У неї є мрія підкорити сцену міста Нью-Йорк. Для досягнення цієї мрії вона готова практично на все. У серіалі показано життя головної героїні: репетиції, вечірки та багато іншого. У світі класичної музики не місце ледарям та слабакам. Тут кожен бореться за своє місце під сонцем. Треба бути сильним, інакше конкуренти швидко витіснять зі світу чудової музики.

Ці шикарні серіали здатні витіснити зневіру і надовго подарувати гарний настрій. До того ж вони належать до тієї категорії фільмів, які дивишся на одному диханні. Бажаємо вам приємного перегляду!

Поділіться коментарем