Чому Стрільцям потрібно берегти нерви й дивитися під ноги у 2021 році. Повний прогноз

43

У 2021 році життя Стрільців прискориться. Все почне змінюватися зі швидкістю світла! І якщо вони не знайдуть точку опори, то ризикують полетіти у стратосферу. Більше не вдасться ухилитися від проблем, від яких Стрілець давно ховається.

Бик ненавидить безвідповідальних людей, тому наздожене й суворо спитає. Пора щось змінити у собі. І не тільки всередині – це найкращий час для змін зовнішнього вигляду.

Розваги або праця?

фото zinoti.lt

Стрільцю дуже подобається відпочивати, але у 2021 році все ж варто вибрати роботу. Символ року не любить легковажність. Якщо вдасться уникнути спокус, можна досягти небувалих висот. В іншому випадку – на Стрільця чекає низка невдач.

У наступному році в житті Стрільців буде кілька різких поворотів – вони захочуть освоїти який-небудь екстремальний вид спорту чи досягти успіху в справах. І у них все вийде, якщо вони позбудуться негативу та виховають у собі самодисципліну.

Любовний гороскоп на 2021 рік

фото zinoti.lt

Чоловікам – Стрільцям варто перестати шукати своє щастя десь далеко. Ваш ідеальний варіант вже поруч з вами. Але ви ж й самі це розумієте, так?

Жінкам в цьому році не потрібно поспішати у сердечних справах, щоб знову не наробити помилок. Для початку потрібно навести порядок у своєму домі, у стосунках з близькими й звичайно – у своїй голові.

Фінансовий гороскоп на 2021 рік

фото zinoti.lt

Стрільці бачать фінансову мету й не бачать перешкод. Але вони все ще існують. Принаймні – самодисципліна. У Стрільця з цим великі проблеми. Важливо не тільки скласти план дій, потрібно його строго дотримуватися, відмовляючи собі у бажанні все кинути. Але Стрільці, які це зможуть – доб’ються небувалих висот!

Попередження: всі фінансові проблеми необхідно вирішити на початку року, щоб не застрягти в них надовго.

Гороскоп здоров’я

фото zinoti.lt

Стрільці здорові, але чомусь не можуть твердо стояти на землі: вивихи, падіння, синці – це далеко не весь перелік того, що їх може чекати в наступному році. Тому, все, що їм потрібно: не поспішати й уважно дивитися під ноги!

Важливе побажання для Стрільців: бережіть свою нервову систему, органи травлення й судини.


Джерело

Літературний переклад – Маруся Фріман

Поділіться коментарем