5 речей, які на думку Ванги, повинна мати людина, щоб заробляти гроші

61109

Ванга не тільки передбачала майбутнє, але й давала практичні поради звичайним людям. На численні прохання публікуємо їх для наших читачів. Відома провидиця завжди казала, що є певні нашепти, які допомагають залучити у життя щастя й добробут. Отже, згадаймо мудрість Ванги й можливо, підемо за її порадами.

фото yandex.net

Нашепт на постійний достаток

Читайте цей нашепт й виконуйте пов’язаний з ним ритуал у першій половині дня (до полудня). Візьміть святу воду, і обійдіть з нею весь ваш будинок від порога за годинниковою стрілкою, окроплюючи святою водою хрест-навхрест всі стіни, кути, двері й вікна. Одночасно повторюйте вголос (заздалегідь вивчивши напам’ять) ці слова.

“Вода свята, Святим Духом повна, пішли мені, рабу Божому (ім’я), та всім моїм домашнім, та дому моєму. Всім стінам моїм, підлозі, стелі, дверям та віконцям й кожному куточку благодаті вдосталь, та всякого достатку. Амінь”.

Нашепт, щоб добробут надовго прийшов

фото narodna-pravda.ua

Налийте воду у скляний посуд й прочитайте над ним наступні слова.

“Скільки у мої двері ввійде – стільки буде помічників. А ворогам, недругам у мої двері ходу немає. Скільки разів двері відкриються – стільки добра у будинок прийде. А злу, негоді, нечистій силі, горю та біді сюди ходу немає. Щастя – в будинок, добро – в будинок, благо – в будинок! Амінь”.

Після треба обприскати цією водою поріг свого будинку.

Нашепт на вдачу, коли виходиш з дому у справах

Для чого б ви не виходили з дому – удача завжди вам знадобиться. Якщо хочете, щоб все було добре, читайте ці слова перед кожним виходом з дому. Вголос, пошепки або про себе – не важливо, але обов’язково напам’ять.

Перш ніж вийти з дому, встаньте обличчям на схід, руки складіть чашкою перед собою, щоб долоні вгору дивилися. Дивлячись прямо перед собою, кажіть цей нашепт.

“Стану, благословясь, піду, перехрестившись, вийду за ворота, піду в той бік, куди Бог велить, куди Богородиця направляє, де всі шляхи мої ангели охороняють. Зі шляху не зіб’юся, з бідою не зіткнуся, додому з удачею повернуся. Амінь”.

фото static.360tv.ru

Нашепт, щоб грошову вдачу притягнути

Цей нашепт треба читати вранці, натщесерце, на шматочок хліба. Він допомагає почати нову смугу у житті – коли гроші стануть приходити легко й в потрібних вам кількостях. Нашепт читати треба вголос чи пошепки. Важливо при цьому дивитися на хліб.

“Господи Боже наш, Ісусе Христе, ти нагодував голодних п’ятьма хлібами. Так нагодуй мене та родину мою. Ситим зроби життя моє, вдачу до мене поверни. Біди та злі часи від мене відверни. Нехай дорога ситості та радості в мій будинок відкриється. 

Гроші нехай прийдуть до мене. А я обіцяю витрачати їх з розумом, на благо всім, та багатство розумно примножувати й Господа нашого славити! Словам моїм ключ та замок. Амінь”.

Після нашепту, цей шматочок хліба потрібно з’їсти.

Окрема порада Ванги

Ніколи не залишайте на столі шматочки хліба, якщо не хочете втратити своє щастя. Шматки хліба, навіть засохлого, зіпсованого, не можна викидати, інакше з дому піде достаток. Краще віддайте їх птахам або тваринам.


Джерело

Літературний переклад – Маруся Фріман

Поділіться коментарем