Не розповідайте їм свої секрети! 5 головних пліткарів Зодіаку

3383

Часто виникають ситуації, коли ви дуже хочете поділитися своїм секретом з іншою людиною. Для цього потрібно мати справжнього друга… Однак є деякі знаки Зодіаку, яким не варто довіряти й з якими не слід ділитися своїми секретами.

В іншому випадку є ризик, що про це дізнаються всі навколо, а всі ваші секрети будуть представлені у самому огидному світлі.

Телець

фото food.noteru.com

Це абсолютно ненадійні товариші стосовно фінансових секретів, пов’язаних зі славою та успіхом. Такі люди рознесуть ваші таємниці по всьому світу, навіть якщо обіцяли нікому не розповідати!

У більшості Тельців є така риса, як заздрість до чужих фінансових успіхів. Їм не дають спокою чужі досягнення, засмучують гроші, які з’явилися не в їхніх кишенях.

Риби

фото proprikol.ru

На перший погляд, Риби можуть здатися мовчазними й замкнутими людьми. Але насправді все навпаки. Представники цього знака готові без сумнівів і докорів сумління розкривати секрети інших людей.

Водночас Риби здатні «прикрасити» таємницю так, щоб представити вас у самому несприятливому світлі.

Деякі представники цього знака будуть чесно дивитися вам в очі й обіцяти, що віднесуть ваш секрет в могилу. Однак вже наступного дня про це дізнаються всі…

Близнюки

фото przywidz.org

Близнюкам властива подвійність й палкий образ. У зв’язку з цим зберігати чужу таємницю для них – складне завдання, з якою вони рідко справляються. У нападі емоцій вони завжди можуть розповісти про ваші секрети всьому світу. 

Мало того, вашу таємницю спробують використати з максимальною для себе користю, не думаючи про шкоду, яку надають вам.

Терези

фото volkovysk.by

Хоча Терези не вміють шахраювати, вони також не вміють приховувати або зберігати секрети інших людей. Навмисно і зі злобою вони нічого не розкажуть. Вони не користуються брудними трюками. Але якщо трапиться нагода, то вони без проблем розкажуть все, про що їх просили мовчати.

Скорпіон

фото i1.wp.com

Скорпіонам дійсно не можна довіряти секрети. З одного боку, їх дратує, якщо хтось намагається поділитися з ними чимось інтимним, щирим і при цьому просять нікому про це не розповідати. А з іншого… 

Повірте, тут все буде як в американських фільмах про поліціянтів: “Все, що ви скажете – буде використано проти вас!”

Але Скорпіон зробить це тільки тоді, коли це буде йому вигідно. Він не простий базіка, як деякі товариші, які не можуть спати, поки не розбовтають всьому світу чийсь секрет. Чужі секрети й таємниці для Скорпіона – це зброя. Її змащують, за нею доглядають і дуже сподіваються, що вона ще знадобиться.


Джерело

Літературний переклад – Маруся Фріман

Поділіться коментарем