Знайомтеся: 10 порід собак, які виділяються своєю добротою та відданістю господареві!

4977

Існує багато порід собак. І немає єдиного найкращого чи гіршого. Однак деякі з них виділяються певними ознаками. Породи, зібрані в цій десятці, можна назвати справді доброзичливими чотирилапими!

Webp.net-resizeimage-2019-09-11T111623.025.jpg

1. Бішон фрізе.

Ці пухнасті собачки нагадують білу хмаринку. Добрі й надзвичайно милі. Вони доброзичливо ставляться і до господарів, і до гостей. Їхній гавкіт, може, не всім подобається, але доброта серця і неймовірна чарівність у багатьох викликають щиру симпатію.

2. Такса

Маленька, енергійна і надзвичайно віддана такса чудово порозуміється як з дітьми, так і з дорослими. Вона може бути дивовижною чотириногою нянею, компаньйоном і справжнім другом. Грайлива і дуже весела такса виділяється своєю добротою і терпінням.

3. Басет-хаунд

Попри маленькі розміри, собаки цієї породи досить активні й люблять грати. Здатність пристосовуватися до різноманітних умов, доброта і спокій роблять цю собаку прекрасним вибором у якості домашнього улюбленця. Особливо якщо в домі вже живуть інші домашні тварини та у вас є діти.

4. Мопс

Мопси — маленькі собаки з виразними очима і дуже добрим серцем. Навіть якщо його охоплять шалені емоції, представник цієї породи не буде нападати на господаря і турбувати дитину під час гри. Добрий, веселий — просто чудовий член сім’ї!

5. Шелті

Представники цієї породи мають воістину золотий характер! Вони відрізняються слухняністю, спокоєм, дуже віддані своєму господареві та готові підлаштовуватися під ритм його життя, яким би він не був.

Лежите на дивані перед телевізором? Будь ласка! Хочете прогулятися вулицею? Без проблем! Побігати через ліс? Чому ні? З цією маленькою копією коллі справді немає труднощів, тому що у неї справді добре серце.

6. Коллі

Ця порода твердо асоціюється з серіалом «Лесі», в якому зіграла чарівна волохата собака, що підкорила серця мільйонів глядачів. Представники цієї породи виділяються не тільки своїми здібностями до навчання і високим інтелектом, але і дивовижною добротою.

Коллі добре ладнає з дітьми, пристосовується до різних умов життя і ніколи не проявляє агресії.

7. Ньюфаундленд

Ці милі собаки вражаючих розмірів спочатку використовувалися як робочі собаки в Канаді, а також для порятунку людей з води. Відомо, що вони добре виживають на поверхні води. Але це не найголовніше, тому що Ньюфаундленд дійсно добрий, а його спокій просто вражає.

Варто зазначити, що ця собака неймовірно розумна і здатна самостійно приймати рішення в певних ситуаціях! Якщо вам потрібен пухнастий друг, вірний супутник і дійсно хороший хлопець, вибирайте цього великого красеня, і ви не помилитеся!

8. Сенбернар

Ці собаки мають таке ж велике серце, як і їх зріст. Вони дуже доброзичливі, пильні та надзвичайно спокійні. Через флегматичний характер їх дуже важко розлютити, а їхня турбота і доброта дивують.

9. Лабрадор ретривер

У цієї унікальної собаки дійсно добре серце! Слухняний вихованець разом з коханим господарем готовий на все у світі: бігати, гуляти, грати. Він також прекрасний поводир, «лікар» душ і собака, який покладе своє життя за людину.

Він добре ладнає з іншими собаками, кішками та дітьми й має безмежне терпіння! Не випадково є стільки собак цієї породи – відважних і добрих героїв!

10. Золотистий ретривер

Собаки цієї породи відомі не тільки своєю невисловленою відданістю, але й здатністю допомагати людям всюди, де тільки можливо.

Ці невтомні собаки рятують людину в разі біди, витягують її з вогню і води в момент небезпеки. А також є справжніми психотерапевтами, коли мова йде про підтримку пацієнта, який втратив віру в себе. Любові та доброті цих собак немає меж!

І як вам цей список? Можливо, ви теж захочете придбати чотирилапого друга?

Поділіться коментарем