Жінки якого типу ідеально підходять представникам різних знаків Зодіаку?

1245

Представник Тільця любить веселість і жіночність, Терези шукають ідеальну жінку, а серце представника Риб підкорить та, чия душа добра і ніжна…

Овен

Представник Овна жадає незалежної та сильної жінки. Йому подобається, коли жінка прямо говорить, що в неї на думці, і сама може розв’язувати свої проблеми. Це для нього афродизіак.

Тілець

Представник Тільця цінує гумор і жіночність. Йому подобається жінка, яка здатна підтримати свого партнера. А якщо жінка ще й здатна його схвилювати, спонукаючи почати щось робити, та виявляє жіночність, Телець закохається в неї до безтями.

Близнюки

Увагу Близнюків приверне розумна, креативна і весела представниця прекрасної статі. Для жінки дуже важливо вміти його здивувати. Тільки тоді вона знайде ключ до його серця.

Рак

Тільки вірна жінка може завоювати серце Рака. Він очікує від неї вразливості та пристрасті. А якщо почувається поруч із нею захисником, ні про що інше він не міг і мріяти.

Лев

Представника Лева приваблюють впевнені красуні. Його ідеал — впевнена в собі жінка, яка прагне показати себе якнайкраще. Вона не тільки мила, але й розумна, весела та успішна.

Діва

Ідеал Діви – приваблива і розумна дівчина, яка не дуже любить виходити з дому. Вона добра, розумна і терпляча. Не надто емоційна і не виявляє зайвого ентузіазму, тому що з ним це не працює.

Терези

Представник Терезів шукає ідеальну жінку. І коли нарешті знаходить її, робить все можливе, у них все вийшло. Зазвичай йому подобаються красиві жінки з почуттям гумору, які відрізняються самовідданістю, інтелектом і знаннями психології.

Скорпіон

Представник Скорпіона старається досягти найкращого. Якщо стаєте об’єктом його уваги, то ви — сама досконалість. Жінки, які йому подобаються, зазвичай розумні, сексуальні, пристрасні, незалежні та спортивні.

Стрілець

Щоб підкорити Стрільця, ви маєте бути складною, активною і чарівною. Така жінка спонукає його до роздумів і ставить нові виклики. Вона має бути красивою і зухвалою.

Козеріг

Потрібен час, щоб Козеріг закохався. Впевнена партнерка, яка знає, чого хоче, але не нав’язує цього своєму чоловікові, була б йому у самий раз. Крім того, вона має бути сексуальною, але не вульгарною, і дорожити власним особистим життям, роботою, хобі, мріями.

Водолій

Обраниця Водолія повинна бути одночасно особливою і вразливою. Їй байдуже, що про неї думають інші. Вона робить все, що хоче, і це приваблює Водолія.

Риби

Представник Риб кохає і має відчувати себе коханим. Його партнерка повинна мати велике серце. Бути ніжною, щедрою і відкритою. Її доброта має включати не тільки людей, а й тварин. Риби люблять мистецтво, і це також важливо при виборі другої половинки.

Поділіться коментарем