Як домогтися цвітіння грошового дерева – поради бувалих квітникарів

1633
Як домогтися цвітіння грошового дерева - поради бувалих квітникарів

У багатьох є ця відома рослина з м’ясистим листям. Але, як домогтися цвітіння грошового дерева? Ми зібрали для вас поради бувалих квітникарів. Як доглядати за цим “деревом”, щоб воно розквітло і принесло у ваш дім додаткові доходи. Ви знали, що вирощування грошового дерева вдома вважається цілою філософією? Адже, ця квітка є талісманом, який привертає до вас фінансовий успіх.

фото https://klumba.guru

Адже, вважається, що якщо грошове дерево цвіте, то пора очікувати значного збільшення доходів. Грошове дерево, товстянка, красула – це все назви однієї рослини.

Умови цвітіння грошового дерева – поради

Цвітіння товстянки зазвичай відбувається не раніше, ніж через 5-10 років життя рослини. Для цього необхідно дотримуватися ряду умов:

  • Як і будь-якому із сукулентів, товстянці потрібен дуже помірний полив. Поливай її не частіше, ніж один раз в один-два тижні. Залив і застій води – згубні для цієї рослини.
  • Важливо, щоб товстянка стояла в світлому місці і як можна довше насолоджувалася денним освітленням, тоді у деревця з’явиться більше шансів рясно цвісти.
  • Удобряй і підгодовуй рослину. Можна використовувати такі ж добрива, як і для кактуса.
фото https://www.harbuz.info

Навесні, коли холоди минуть, починай виносити його на свіже повітря, або частіше провітрювати квартиру.

У міру зростання квітки її треба періодично пересаджувати в новий горщик. Горщик не повинен бути занадто глибоким. При великому обсязі землі корінь грошового дерева тягнеться вниз, а сама рослина вгору, що робить його тонким і слабким.

Своєчасно позбувайся поганого і старого листя.

фото https://shkolazhizni.ru

Для того, щоб підвищити енергетику цього хранителя домашнього благополуччя, дотримуйся наступних порад:

Народні прикмети, які пов’язані з грошовим деревом 

фото https://sueveriya.ru

Прояви до товстянки підвищену увагу. Намагайся з нею подружитися. Товстянка дуже любить спілкування. Розкажи деревцю про свої матеріальні проблеми, подякуй за допомогу і поділися фінансовими планами на тиждень.

Прийнято вважати, що пил на листках товстянки знижує грошову енергію рослини і може стати перешкодою для фінансових потоків. Навіть якщо ти не віриш у магію цього ритуалу, листочки рекомендується періодично протирати.

фото http://ogorodsadovod.com

За фен-шуй, південно-східна частина житла відповідає за багатство. Саме тут товстянка найбільш сильно проявить свої енергетичні можливості.

Для підвищення добробуту на товстянку прив’язують або закріплюють між листям купюри, тим самим збільшуючи її потенціал. Гроші прийнято періодично міняти на нові, тим самим активізуючи грошовий кругообіг.

Гроші, як відомо, рахунок люблять. Тому залучити в будинок фінансове благополуччя допоможе перерахунок листочків товстянки. Це легко зробити під час протирання пилу.

Сильний заговор на грошове дерево

фото https://www.i-foto-graf.com
  • Купи в церкві 7 свічок. Налий у склянку води для поливання дерева. Відрахуй 7 монет по одній копійці.
  • Рівно опівночі закрийся в кімнаті і запали свічки так, щоб утворилося замкнене коло. Всередині кола має перебувати грошове дерево.
  • Поступово поливаючи його водою, вимови 7 разів поспіль магічний заговор на гроші:

“В чорну землю монети кладу, гроші у дерева мовчки краду.

Нехай в моєму будинку воно зацвіте, багато багатства з собою принесе.

Я виганяю безгрошів’я рок, більше не ступить воно на поріг”.

фото https://pics.botanichka.ru

Сподіваюся, що ти зробив все правильно, і тобі вдасться домогтися цвітіння грошового дерева, квіти якого принесуть тобі велику вдачу. Поради бувалих квітникарів говорять, що ця квітка вимагає не лише правильного поливу та освітлення, їй потрібен особливий догляд. Щоб грошове деревце наповнило твій дім благополуччям, піклуйся про нього якомога краще і – розмовляй, як з людиною. Тоді воно точно зацвіте!

Поділіться коментарем