Молитва Святому Миколаю – проганяє невдачу, привертає щастя

43633
Молитва Святому Миколаю - проганяє невдачу, привертає щастя

Віруючі люди говорять, що молитва Святому Миколаю проганяє невдачу і привертає щастя тоді, коли вона йде від душі. Звертаючись з такими словами до Миколи Чудотворця, людина сама здатна створити диво. Вона може позбутися від смертельної недуги, уникнути нещастя, змінити власне життя в сприятливому напрямку, відчути приплив енергії і сил.

Встановіть зображення святого на чистий стіл, можна додати запалену лампаду. Почніть промовляти молитву. Лише один раз прочитайте її голосно. Повторно напів пошепки. І нарешті в третій раз – не вимовивши ні слова вголос, тільки в своїй голові. Моліться Миколі Чудотворцю таким чином сорок днів поспіль без перерв. Якщо ж в якийсь день ви це упустили, то почніть все знову.

Молитва Святому Миколаю

фото https://ua.gallery-afon.org

Отець Миколай, Христов угодник і обраний чудотворець! Ти виливаєш на світ свою милість і твориш багато чудес, я поклоняюся тобі з усією любов’ю, Святитель Миколай. Ти можеш смів бути перед Господом, визволи мене від напастей. Я звертаюся до тебе: торжествуй Микола, прославлений чудотворець, веселись Микола, прославлений чудотворець, веселись Микола, прославлений чудотворець!

Образ як у ангела, а єство, як у земного творіння, покажи всім сущим Творця. Ти добрий і благородний душею, навчи людей волати до тебе так:

Торжествуй, ти народився для одягу, як у ангела, якщо твоя плоть чиста. Торжествуй, тебе хрестили вогнем і водою, твоя плоть свята. Торжествуй, ти здивував батька з матір’ю своїм народженням. Торжествуй, сьогодні ти виявив душевні сили негайно, як тільки народився. Торжествуй, сад в обітованій землі.

Торжествуй, квітка, посаджена творцем. Торжествуй, гілка доброчесного винограду Творця нашого. Торжествуй, чудове дерево Божого раю. Торжествуй, бо ти переможеш ридання. Торжествуй, бо ти принесеш радість. Торжествуй Микола, прославлений чудотворець, Торжествуй Микола, прославлений чудотворець, Торжествуй  Микола, прославлений чудотворець!

Торжествуй, образ пастухів і ягнят, Торжествуй, святе моральне очищення. Торжествуй, збори великих чеснот; Торжествуй, обитель чесна і чиста. Торжествуй, світлий і обожнюваний світильник, Торжествуй, яскравий і праведний світ. Торжествуй , співрозмовник, який личить ангелам, Торжествуй, наставник чесноти.

Торжествуй, закон благочестивої віри. Торжествуй, образ духовної доброти. Торжествуй, бо з тобою ми перемагаємо тілесні пристрасті. Торжествуй, Микола, прославлений чудотворець, Торжествуй, Микола, прославлений чудотворець, Торжествуй, Микола, прославлений чудотворець!

Торжествуй, позбавлення від смутку, Торжествуй, джерело благодаті. Торжествуй, переможець несподіваного зла, Торжествуй, поборник, який хоче блага. Торжествуй, наш Утішитель в спокусах, Торжествуй, суворий наказатель злісних. Торжествуй, джерело незліченних чудес, що йдуть від Творця.

Торжествуй, скрижаль Христового закону, послана Творцем. Торжествуй, що твердження мають право, Торжествуй, зведення тих, хто подає. Торжествуй, весь з тобою видні всі лестощі. Торжествуй, адже з тобою все збувається по істині. Торжествуй, Микола, прославлений чудотворець, Торжествуй, Микола, прославлений чудотворець, Торжествуй, Микола, прославлений чудотворець!

Торжествуй, цілитель від недуг; Торжествуй, Спаситель тих, хто тяжко страждає. Торжествуй, світло, що сяє тим, хто нудиться в темряві, Торжествуй, роса, що освіжає тих, хто стомився від праці. Торжествуй, що влаштовує життя, Торжествуй, що дає нужденним достаток. Торжествуй, передбачає прохання, Торжествуй, що дає силу старим і немічним! Торжествуй, який викриває відхилення від правильного шляху.

Торжествуй, чесно службовець таємниць Творця. Торжествуй, ти перемагаєш заздрість. Торжествуй, адже ти допомагаєш жити доброзичливо. Торжествуй, Микола, прославлений чудотворець, Торжествуй, Микола, прославлений чудотворець, Торжествуй, Микола, прославлений чудотворець!

Торжествуй, що рятує від вічного убозтва, Торжествуй, що дає нетлінне багатство. Торжествуй, їжа для тих, хто шукає істини. Торжествуй, питво для тих, хто жадає життя. Торжествуй, захисник від небезпеки і бунту; Торжествуй, який звільняє від кайданів. Торжествуй, заступає в біді, Торжествуй, що оберігає при напасті. Торжествуй, Микола, прославлений чудотворець, Торжествуй, Микола, прославлений чудотворець, Торжествуй, Микола, прославлений чудотворець!

Торжествуй, осяяний світлом Трисонячним. Торжествуй, зірка сонця, що не заходить! Торжествуй, свічка, яку запалив сам Творець. Торжествуй, адже ти погасив нечестиве диявольське полум’я! Торжествуй блискавка, що вражає єресь. Торжествуй, грім, що лякає тих, хто піддається спокусі. Торжествуй, який навчає розуму.

Торжествуй, таємничий посланник розуму. Торжествуй, що не дозволив поклонятися дияволу. Торжествуй, що з твоєю допомогою ми поклоняємося Творцеві і Трійці. Торжествуй Микола, прославлений чудотворець, Торжествуй Микола, прославлений чудотворець, Торжествуй Микола, прославлений чудотворець!

Торжествуй, відображення всіх чеснот. Торжествуй, захисник всіх, хто йде до тебе. Торжествуй той, на якого ми покладаємо надію після Творця і Богоматері. Торжествуй, цілість нашого тіла і позбавлення нашої душі. Торжествуй, адже ти даєш нам порятунок від смерті. Торжествуй, бо з тобою ми будемо жити вічно. Торжествуй Микола, прославлений чудотворець, Торжествуй Микола, прославлений чудотворець, Торжествуй Микола, прославлений чудотворець!

О, батько Микола, чудовий і світлий, той, хто втішає всіх в печалі, прийми від нас теперішнє приношення і спаси нас від вогняної геєни. Упросив творця твоєї благий проханням, ми будемо співати з тобою Алілуя, Алілуя, Алілуя, Алілуя.

Отець Миколай, Христов угодник і обраний чудотворець! Ти виливаєш на світ свою милість і твориш багато чудес, я поклоняюся тобі з усією любов’ю, Святитель Миколай. Ти можеш смів бути перед Господом, визволи мене від напастей. Я кличу до тебе: Торжественний Микола, прославлений чудотворець, Торжествуй Микола, прославлений чудотворець, Торжествуй Микола, прославлений чудотворець!

Віряни говорять, що ця молитва Святому Миколаю проганяє невдачу і привертає щастя.

Поділіться коментарем