Де зустріти Новий рік 2020 – 5 крутих сценаріїв свята

1088
Де зустріти Новий рік 2020 - 5 крутих сценаріїв свята

А ви вже вирішили, де зустріти Новий рік 2020 року? Щоб вам допомогти, ми підготували  5 крутих сценаріїв свята. Бо вже зараз багато з нас задається одним і тим же питанням. Де весело і оригінально зустріти Новий рік 2020?

фото https://images.unian.net

Для кожної людини Новий рік по-своєму особливий. Адже разом з ним ми трішечки вирушаємо в дитинство. І супроводжувалося відрахуванням годин, а потім і секунд. Саме тому дуже важливо зустріти це свято в колі найближчих і рідних людей. І це перше, і основна складова гарного святкування Нового року. А вже на другому місці, де ж все-таки його відзначити.

У колі рідних і близьких

фото https://i.pinimg.com

Перший і найзручніший варіант для всіх, це, звичайно ж, в колі близьких і рідних. У такій інтерпретації більшість і святкує. І в цьому спостерігаються одні плюси. Бо це ж прекрасно, провести час з близькими людьми, не думаючи, ні про що крім, святкового столу. Плюс до всього велика ймовірність, що новорічна ніч пройде добре, без будь-яких неприємних сюрпризів, які можуть з’явитися поза домом.

фото https://blog.pokupon.ua

Вибираючи такий варіант, ви скидаєте з себе важкий тягар відповідальності у виборі місця, ідеї і компанії. Це підходить для тих, кому ліньки займатися підготовкою свята. Або для тих, хто дійсно дуже давно не зустрічав його з рідними.

фото http://static0.vigbo.com

Але, зауважте, цей план зустрічі Нового року можна поєднати з численними іншими варіантами. Наприклад: спочатку зустріти його вдома з рідними, ну а потім вибрати, де далі святкувати це чудова подія, яка буває раз на рік.

Нічний клуб або бар

Другий варіант – це зустріти Новий рік в нічному клубі або барі. Для цього вам буде потрібно заздалегідь зважитися на таке святкування. Так як забронювати столик необхідно раніше до заповітного заходу. Найчастіше, у всіх нічних закладах розважального характеру, потрібно сплатити депозит за столик відразу. В середньому, це буде складати від 100 доларів. Та й попит на ці місця в грудні буде божевільний. Адже ми всі знаємо, що на це свято ніхто грошей не шкодує.

фото https://kiev.informator.ua

У вартість столика входить: вхід до закладу; їжа (в основному легкі закуски); гаряче по мінімуму; спиртні напої в обмеженій кількості. Бо є розрахунок на те, що ви в середині святкування розщедритися.

фото https://tcc.com.ua

Особливість такого святкування полягає в тому, що новорічне шоу і гарний настрій вам буде забезпечено. Плюс галаслива компанія і нові знайомства. Найчастіше люди на новорічні свята позбавлені негативу. А значить, ви будете оточені морем позитиву і веселощів.

У заміському будинку

фото https://maja-dacha.ru

Третій варіант, де можна зустріти Новий рік і провести його весело, це заміський будинок. Любителям природи і менш гучних вечірок такий варіант буде в самий раз. Можна заздалегідь зібратися всім друзям з ранку. Приїхати на дачу і вже разом зайнятися підготовкою до свята.

фото http://www.grani21.ru

Це спільна справа, безсумнівно, буде супроводжуватися хорошим настроєм і морем посмішок. У новорічну ніч, можна приготувати шашлики і без всяких перешкод запустити свої салюти. А з ранку зустрітися з природою. І продовжити всім разом відзначати і далі Новий рік.

фото https://www.gastronom.ru

Адже мало хто зважиться, поїхати першого січня назад в місто. Так що за цілісність компанії до кінця святкування можна буде не переживати.

В іншій країні

фото https://www.nakanikuly.ua

Четвертим варіантом для вас, де можна досить весело і цікаво зустріти Новий рік, буде поїздка в іншу країну. І тут необхідно визначитися зі своїм вибором. Можна відправитися в теплі країни. Наприклад, такі як Єгипет або Таїланд. Ці країни користуються, найбільшою популярністю серед наших туристів. Але, в цьому випадку слід пам’ятати, що поїхавши туди, ви порушуєте всі уявлення про зустріч Нового року. Так як, вас там чекатиме штучна ялинка і мішура, які будуть прикрашати готель, і не більше того.

фото https://ht.kz

Тому повністю зануритися в новорічний стан у вас не вийде. Якщо ви все ж хочете поекспериментувати, то такий варіант саме для вас.

фото http://pt.zp.ua

Але якщо ви консервативні в святкуванні Нового року, то поїздка в гірські і засніжені курорти буде вам до пари. Саме на такому курорті ви повністю поринете в чудову новорічну атмосферу, яка буде там панувати. Та й активний відпочинок в таких місцях можливо поєднати з пасивним, сидячи біля каміна з келихом вина і спостерігаючи з вікна за падаючими сніжинками.

У міському парку або на площі

фото https://izgoroda.com.ua

П’ятий варіант – це зустріти Новий рік в міському парку або на площі біля центральної ялинки. Такий варіант не вимагає від вас вирішення ніяких організаційних питань, а також знімає відповідальність за запрошених гостей. Цей план зустрічі свята подарує, по-своєму незвичайні відчуття. Адже це так класно, бути єдиним цілим організмом зі всім натовпом, з якого ви будете в один голос вести звіт секундам до настання Нового року.

фото https://cs4.pikabu.ru

Потім ви станете свідком святкового салюту (який знову ж таки не ваша турбота), за масштабність якого відповідають уже міська влада. Але все ж після всіх заходів, заготовлених містом, вам потрібно буде піти куди-небудь в першу чергу зігрітися, і продовжити відзначати свято.

фото https://topdizz.com

На вибір у вас – це відправитися до себе додому, або в гості. Слід також не забувати і про бари в центрі міста, які після останнього бою курантів з радістю приймуть вас.

фото https://i.pinimg.com

Як і де можна весело зустріти Новий рік вирішувати вам. Головне, не забувайте що важливіше не де зустріти Новий рік 2020, а з ким. Проте, із вибором місця вам допоможуть  5 крутих сценаріїв свята. Приємних всім свят. І нехай зустріч цього свята запам’ятається вам на все життя, як найкращий день, що був у вас.

Поділіться коментарем